
Kayseri'de etkili olan kar yağışının ardından okullar tatil edilince, çocuklar Talas ilçesinde eğlenceli bir gün geçirdi. Kent genelinde beyaza bürünen manzaralar eşliğinde, çocuklar Rıfat Yıldırım Parkı'ndaki eğimli arazide kızakla kayarak eğleniyor.
Tatilin keyfini çıkaran çocuklardan Eymen Alp Bahadır, "Okullar tatil olunca burada zaman geçirmeyi tercih ettim. Kızakla kaymayı çok seviyorum. Burada arkadaşlarımla birlikte oldukça eğleniyorum," şeklinde konuştu.
Bir diğer çocuk İsmail Akın Türkmen ise, "Bazı yerlerde çamur olmasına rağmen burada eğlenceli vakit geçirmekteyim," ifadelerini kullandı. Ailelerin de zaman zaman çocuklara eşlik ettiği bu keyifli etkinlik, Kayseri'de kar tatilini daha da anlamlı kılıyor.
Kayseri'de kar yağışının ardından okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, Talas ilçesindeki eğimli arazide kızakla kaydı.
Kayseri'de kar yağışının ardından okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, Talas ilçesindeki eğimli arazide kızakla kaydı.