Kaymakam Volkan Hülür'ün Esendere sınır kapısındaki incelemeleri

Hakkari Yüksekova Kaymakamı Volkan Hülür, Esendere Gümrük Kapısı'nda gümrük faaliyetleri, işlemleri ve personel çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 17.07.2026 08:35
Güncelleme Tarihi: 17.07.2026 08:35

Kaymakam Volkan Hülür'ün Esendere sınır kapısındaki incelemeleri

Kaymakam Volkan Hülür'ün Esendere sınır kapısındaki incelemeleri

İnceleme ve temaslar

Hakkari'nin Yüksekova Kaymakamı Volkan Hülür, Türkiye-İran sınırında yer alan Esendere Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Esendere beldesinde bir dizi temas ve ziyarette bulunan Hülür, daha sonra sınır kapısına geçti. Gümrük sahasındaki birimleri gezen Kaymakam Hülür, yürütülen faaliyetler, gümrük işlemleri ve sınır kapısındaki son duruma ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Sınır kapısında görev yapan personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Hülür, incelemelerinin ardından beldeden ayrıldı. Ziyaret, sahadaki işleyişin yerinde değerlendirilmesine yönelik yapıldı.

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA KAYMAKAMI VOLKAN HÜLÜR, TÜRKİYE-İRAN SINIRINDA YER ALAN ESENDERE GÜMRÜK...

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA KAYMAKAMI VOLKAN HÜLÜR, TÜRKİYE-İRAN SINIRINDA YER ALAN ESENDERE GÜMRÜK KAPISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA KAYMAKAMI VOLKAN HÜLÜR, TÜRKİYE-İRAN SINIRINDA YER ALAN ESENDERE GÜMRÜK...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.