Kaymakam Titiz Tongurlar'da çiftçilerin hasat sevincine ortak oldu

Gölpazarı Kaymakamı Onur Titiz, Tongurlar köyündeki hasat programında üreticilerle bir araya geldi; çalışmaları yerinde inceledi ve talepleri dinledi.

Yayın Tarihi: 07.08.2026 09:48
Güncelleme Tarihi: 07.08.2026 09:48

Kaymakam Titiz Tongurlar'da çiftçilerin hasat sevincine ortak oldu

Tongurlar’da hasat çalışmaları:

Gölpazarı Kaymakamı Onur Titiz, ilçeye bağlı Tongurlar köyünde düzenlenen hasat programına katıldı. Program sırasında tarlada yürütülen hasat çalışmalarını yerinde inceledi ve üreticilerle sohbet etti.

üreticilerle görüşme ve taleplerin dinlenmesi:

Titiz, üreticilerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı; saha koşulları, hasat süreçleri ve ihtiyaçlar üzerine notlar aldı. Ziyarette çiftçilerin talep ve görüşlerini dinlediği belirtildi.

Kaymakam Titiz, hasat döneminin önemine dikkat çekerek tarımsal üretimin ülke ekonomisine sağladığı katkıya vurgu yaptı ve üreticilere destek mesajı iletti.

"Toprağı emekle buluşturarak üretimiyle ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Hasat döneminin üreticilerimiz için hayırlı, bereketli ve bol kazançlı geçmesini diliyorum"

Program kapsamında yapılan inceleme ve görüşmelerin, yerel üretimin sürdürülebilirliği ve üreticilerin taleplerinin değerlendirilmesine katkı sağlaması amaçlandığı kaydedildi.

KAYMAKAM TİTİZ HASAT SEVİNCİNE ORTAK OLDU

KAYMAKAM TİTİZ HASAT SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.