Kaymakam Osman Acar Gökçeada'da halk günüyle doğrudan iletişim sağladı

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, Halk Günü'nde vatandaşların taleplerini dinledi, iletilen konuların çözümü için ilgili kurumlara gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 11:13
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 11:13

Kaymakam Osman Acar Gökçeada'da halk günüyle doğrudan iletişim sağladı

Halk günü buluşması:

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, düzenli olarak gerçekleştirilen Halk Günü buluşmaları çerçevesinde ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Kaymakam Acar, gelen herkesi tek tek dinleyerek taleplerini, önerilerini ve sorunlarını kaydetti.

Vatandaş talepleri ve kurum yönlendirmesi:

Toplantıda iletilen konuların çözümü için ilgili kurumlara gerekli değerlendirme ve çalışmaların yapılması yönünde talimat verildi. Vatandaşlardan aktarılan sorunlar kayıt altına alınarak takip edilecek ve ilgili birimlerle koordineli şekilde ele alınacağı ifade edildi.

Kaymakamın mesajı:

"Devletimizin kapısı her daim milletimize açıktır. Gökçeada’da her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenmeye, talep ve ihtiyaçlarını doğrudan dinlemeye ve devletimizin imkânları ölçüsünde çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Bizim anlayışımız, vatandaşımızı kapımızdan geri çevirmeden dinlemek, imkânlarımızı vatandaşlarımız için seferber etmek ve her meseleye çözüm odaklı yaklaşmaktır. Adamızda birlik ve beraberlik içerisinde, vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sorunların çözümü için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakam Acar, Halk Günü buluşmalarının devlet ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendiren önemli bir buluşma noktası olduğunu vurguladı ve ilçede ihtiyaçların karşılanması için yetkililerle yakın iş birliği içinde olunacağını belirtti.

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİ KAYMAKAMI OSMAN ACAR, DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN HALK GÜNÜ...

ÇANAKKALE'NİN GÖKÇEADA İLÇESİ KAYMAKAMI OSMAN ACAR, DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN HALK GÜNÜ BULUŞMALARI ÇERÇEVESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.