Kaymakam Demirtaş ilçede esnafla buluştu
Akyaka Kaymakamı İsmail Demirtaş, mesaiye makamında değil, ilçe merkezindeki iş yerlerinde başladı. Yanında İlçe Emniyet Amiri Kaan Karabulut ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde Demirtaş, iş yerlerini tek tek gezerek esnafla tokalaştı, sohbet etti ve gündelik taleplerini dinledi.
saha ziyareti ve gündelik temas:
Ziyaretlerde Kaymakam Demirtaş işyeri sahipleriyle bir süre oturup esnafın çayını içti, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Esnafla kurulan bu doğrudan temas sırasında ilçe merkezinin ticari hareketliliği ve günlük yaşam ele alındı; Demirtaş ziyaret ettiği kişilere "hayırlı işler, bereketli kazançlar" dileklerinde bulundu.
esnafın beklentileri ve kamu-vatandaş ilişkisi:
Kaymakam Demirtaş, esnafın sorun, talep ve önerilerini bizzat dinleyerek not aldı ve ilgili hususların değerlendirileceğini belirtti. Ziyaretlerin önemine ilişkin olarak, kamu kurumları ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlü tutulmasının gerekliliğine vurgu yapıldı. Emniyet yetkilisinin de eşlik ettiği tur, sahada yürütülen hizmet anlayışının vatandaş odaklılığını ortaya koydu.
Günlük mesaisinin ilk saatlerini esnaf ziyaretlerine ayıran Demirtaş, ziyaretlerin sonunda iş yeri sahiplerine tekrar iyi dileklerini ileterek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Bu adım, Akyaka'da kamu yönetimi ile vatandaşlar arasındaki sıcak ve doğrudan temasın dikkat çeken örneklerinden biri olarak değerlendirildi.
KAYMAKAM DEMİRTAŞ MESAİYE ESNAF ZİYARETİYLE BAŞLADI(KARS-İHA)