Kaymakamın saha çalışması:
Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, ilçede vatandaşlarla yakın temas kurma hedefiyle Atça Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Filiz Çetin ve Atça Mahalle Muhtarı Ali Keleş de yer aldı. Kaymakam Ateş, gündeme gelen talepleri ilk elden dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti ve ihtiyaçların yerinde tespit edilmesinin önemine vurgu yaptı.
Ev ziyaretlerinde bire bir iletişim ön planda:
Atça'da ikamet eden Sabiha Angun ve Meryem Apaydın ile yapılan görüşmelerde, vatandaşların günlük yaşamla ilgili talep ve beklentileri dikkatle not alındı. Kaymakam Ateş, bire bir görüşmelerin kapsamlı değerlendirme yapmayı kolaylaştırdığına işaret ederek, sorunların çözümünde bürokratik süreçlerin hızlandırılması ve yönlendirilmesi için ilgili birimlerle koordinasyon sağlanacağını belirtti.
Hizmette şeffaflık ve yerel işbirliği:
Ziyaretlerde, kamu kurumları ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin gerekliliği öne çıktı. Kaymakamlık yetkilileri ve muhtarlık arasındaki eşgüdümün, sosyal yardım ve destek mekanizmalarının etkinliğini artıracağı değerlendirildi. Bu tür saha çalışmaları, belediye ve vakıf gibi yerel aktörlerle işbirliğini pekiştirerek vatandaş odaklı hizmet sunumunu hedefliyor.
Kaymakam Ateş'in Atça ziyaretleri, yerinde dinleme yaklaşımıyla ihtiyaçların doğru tespit edilmesi ve hızlı çözüm yolları üretilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.
AYDIN’IN SULTANHİSAR İLÇESİNDE KAYMAKAM ALİ EKBER ATEŞ, ATÇA MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK TALEP VE İHTİYAÇLARINI DİNLEDİ.