Kavak merkezinde 1,6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kavak ilçe merkezinde 1,6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlattı; amaç ulaşımı daha güvenli kılmak.

Yayın Tarihi: 09.08.2026 11:22
Güncelleme Tarihi: 09.08.2026 11:22

Kavak merkezinde 1,6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başladı

Kavak’ta yol iyileştirme çalışmaları sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kavak ilçe merkezinde yoğun kullanılan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serimine başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, hazırlık çalışmalarını tamamlayarak uygulamaya geçti.

Çalışmanın kapsamı ve amaçları:

Proje kapsamında toplam 1,6 kilometre sıcak asfalt dökülecek. Yetkililer, asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından ilçe merkezindeki ulaşımın daha güvenli, düzenli ve konforlu hale gelmesinin hedeflendiğini belirtti. Ekipler, trafik akışını aksatmayacak şekilde ve programlı bir çalışma takvimiyle ilerliyor.

Vatandaşların tepkisi ve beklentileri:

Çalışmaları yerinde gören vatandaşlar yapılan düzenlemelerden memnuniyet duyduklarını iletti ve hizmet için Halit Doğan'a teşekkür etti. İlçe sakinleri, ihtiyaç duyulan diğer yol ve altyapı çalışmalarının da benzer titizlikle sürdürülmesini beklediklerini ifade etti.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KAVAK İLÇE MERKEZİNDE YOĞUN KULLANILAN YOLLARDA ASFALT...

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KAVAK İLÇE MERKEZİNDE YOĞUN KULLANILAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.