Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Kardeş Takımı filminde Gökhan Özoğuz sürprizi! Kızı Ayşe ile ilk kez rol aldı

Rock müzikçisi Gökhan Özoğuz, kızı Ayşe ile “Kardeş Takımı” filminde rol aldı. Film, özel ajan anne ve babaları kaçırılan dört kardeşin maceralarını konu alıyor. Gökhan ve Ayşe, kardeşlere yardım ediyor.

Yayın Tarihi: 06.01.2024 09:29
Güncelleme Tarihi: 06.01.2024 09:29

Kardeş Takımı filminde Gökhan Özoğuz sürprizi! Kızı Ayşe ile ilk kez rol aldı

Gökhan Özoğuz ve kızı Ayşe, “Kardeş Takımı” filminde bir araya geldi

Rock müziğinin sevilen sanatçısı Gökhan Özoğuz, 19 Ocak’ta vizyona girecek olan “Kardeş Takımı” filminde kızı Ayşe ile ilk kez aynı projede yer aldı.

Gökhan Özoğuz, Kızı Ayşe ile Sinema Filminde Oynadı

Çocuk macera filmi “Kardeş Takımı”nın yapımcılığını CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım üstlendi. Film, Elif Dede ve Meriç Aydın tarafından kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin ve Yekta Kopan gibi isimler bulunuyor.

Müzik kariyerinin yanında sinemaya da ilgi duyan Gökhan Özoğuz, “Kardeş Takımı” filminde kızı Ayşe ile birlikte rol aldı. Filmde, özel ajan anne ve babaları kaçırılan Deniz, Derya, Ali ve Yaz adlı dört kardeşin maceralı yolculuğu anlatılıyor. Kardeşler, Gökhan Özoğuz ve kızı Ayşe ile tanışarak, anne ve babalarını kurtarmak için birlikte hareket ediyorlar. Gökhan Özoğuz, kızı Ayşe ile eğlenceli bir set deneyimi yaşadı. Çekimlerin bitiminde, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya ve Gece Işık Demirel gibi oyuncularla anı fotoğrafı çekindi.

Kardeş Takımı filminde Gökhan Özoğuz sürprizi! Kızı Ayşe ile ilk kez rol aldı