DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,2 -0,08%
ALTIN
5.959,78 -1,05%
BITCOIN
3.830.429,8 -1,18%

Karayollarındaki Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Karayollarındaki yapım ve bakım çalışmalarında trafik akışı kontrollü ve yavaştır. Güncel durum hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

Yayın Tarihi: 29.07.2025 08:34
Güncelleme Tarihi: 29.07.2025 08:34

Karayollarındaki Yapım, Bakım ve Onarım Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli olması gerektiği bildiriliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, bazı güzergahlar üzerinde gerçekleştirilen çalışmalara dair güncel bilgileri paylaştı.

Güzergahlardaki Durum

TEM Otoyolu'nun Lüleburgaz-Saray kavşakları 100-105. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Edirne istikametinin trafiğe kapatıldığı ve ulaşımın İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlandığı belirtiliyor.

İzmir-Menemen Çevre Otoyolu'nun 0-1. kilometrelerinde, Menemen istikametinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle sağ şerit ve emniyet şeridinin trafiğe kapatıldığı, ulaşımın diğer şeritlerden sürdüğü ifade ediliyor.

Öte yandan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 19-20. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla sağ şeridin trafiğe kapatıldığı ve ulaşımın kontrollü olarak diğer şeritten gerçekleştirildiği kaydedildi.

TAG Otoyolu'nda da benzer şekilde 0-5. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü devam ettiği bildirildi.

Kayseri-Niğde yolunda 0-6. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlandığı bilgisi verildi.

Samsun-Ankara yolunun 22-25. kilometrelerinde (Havza Tüneli) bakım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü devam edildiği de vurgulandı.

Gölbaşı-Kahramanmaraş il sınırı yolunun 17-21. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü gerçekleştirildiği aktarılıyor.

Son olarak, Artvin-Erzurum yolunun 45-46. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten kontrollü olarak devam edildiği, Kütahya-Tavşanlı yolunun 66-67. kilometrelerinde orta refüj bordür yenileme çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sol şeritlerin trafiğe kapatıldığı ve ulaşımın kontrollü sağlandığı bildirilmektedir.

Keçiborlu-Burdur-Antalya yolunun 2-3. kilometrelerinde menfez yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışının bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü sürdüğü belirtiliyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı