Karaman'da motosiklet kaldırıma çarpıp karşı şeride savruldu; sürücü yaralanmadı

Karaman'da gece 23.00'te Ferit B. idaresindeki 70 ACF 670 plakalı motosiklet kaldırıma çarpıp karşı şeride savruldu; sürücü yaralanmadı, tahkikat başlatıldı.

Yayın Tarihi: 10.06.2026 11:33
Güncelleme Tarihi: 10.06.2026 11:44

Karaman'da motosiklet kaldırıma çarpıp karşı şeride savruldu; sürücü yaralanmadı

Karaman'da motosiklet kaldırıma çarpıp karşı şeride savruldu; sürücü yaralanmadı

Kaza: Gece saat 23.00 sıralarında Gevher Hatun Mahallesi Şehit Hakan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi.

Araç ve sürücü: 24 yaşındaki Ferit B. idaresindeki 70 ACF 670 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımı aşarak kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet karşı şeride savruldu.

Durumu: Motosiklet sürücüsü Ferit B. kazayı yaralanmadan atlattı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kazaya ilişkin sürücünün beyanı

Sürücü Ferit B., kazaya başka bir aracın hatalı sollama yapmasının neden olduğunu öne sürdü. Sürücünün ifadesi şöyle: "Tek şerit yolda giderken sollama yasak olan yerde sollama yaptılar. Bu şeritte zaten sollama yapılmaz".

Soruşturma

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından tahkikat başlatıldı. Kazanın oluş nedenleri ve taraf beyanları doğrultusunda inceleme sürüyor.

KARAMAN'DA KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLET KALDIRIMI AŞARAK KARŞI ŞERİDE SAVRULDU. KAZAYI SÜRÜCÜ...

KARAMAN'DA KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLET KALDIRIMI AŞARAK KARŞI ŞERİDE SAVRULDU. KAZAYI SÜRÜCÜ YARALANMADAN ATLATTI.

KARAMAN'DA KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLET KALDIRIMI AŞARAK KARŞI ŞERİDE SAVRULDU. KAZAYI SÜRÜCÜ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.