Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kara dizisi Yosun kimdir, nereli kaç yaşında? Kara Yosun'u kim oynuyor?

Kara dizisi, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan yeni bir aksiyon ve dram dizisi. Dizinin başrolünde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. Peki, dizide Yosun karakterini canlandıran Tülin Özen kimdir? İşte, genç oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 18:51
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 19:16

Kara dizisi Yosun kimdir, nereli kaç yaşında? Kara Yosun'u kim oynuyor?

Merakla beklenen "Kara" dizisi, bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu, izleyicilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. "Kara" dizisinde Yosun kKaraterini canlandıran oyuncu Tülin Özen'dir. 

Kara

TÜLİN ÖZEN KİMDİR?

Tülin Özen, 24 Aralık 1979 tarihinde İskenderun'da doğmuş ve İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Kısa bir süre İstanbul Teknik Üniversitesi'nde elektrik mühendisliği eğitimi almış ve ardından Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olKara eğitimine devam etmiştir.

Tülin Özen'in kariyeri, tiyatro oyunlarıyla başlamıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında rol almış ve "Meleğin Düşüşü" filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" Altın Portakal Ödülü'nü kazanmıştır. Ayrıca, "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" dizisinde Handan Sultan kKaraterini canlandırmış ve birçok filmde rol almıştır. Tülin Özen'in televizyon, sinema, ve tiyatro alanındaki başarılarıyla tanınan bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz.

Son olKara, Tülin Özen'in internet dizileri ve filmleri arasında "Masum", "Bir Başkadır", "Erşan Kuneri", ve yakında yayınlanacak "Do Not Disturb" gibi yapımlarda da yer aldığını belirtmek önemlidir. Tülin Özen, geniş bir repertuara sahip bir sanatçı olKara kariyerine devam etmektedir.

Kara