Kahramanmaraş'ta Para Dolu Çanta Sahibine Ulaştı
Kahramanmaraş'ta, işçilerin bir otoparkta bulduğu içinde para bulunan çanta, kısa sürede sahibine teslim edildi. Olay, Karacasu Kırım Mahallesi Kapıçam Caddesi'nde faaliyet gösteren bir dondurma firmasında gerçekleşti.
İşçilerin Duyarlılığı
Dondurma firmasının çalışanları, iş yerinin otoparkında yerde bir el çantası buldu. Çantayı inceleyen işçiler, içerisinde para bulunduğunu fark ettikten sonra durumu firma yetkililerine bildirdi.
Emniyet Ekipleri ile İş Birliği
Firma yetkilileri, çantayı güvenli bir şekilde Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Emniyet ekipleri, çanta içindeki belgeleri inceleyerek sahibinin Sinan Deveci olduğunu belirledi.
Çantanın Sahibiyle Buluşması
Yaklaşık 9 bin avro içeren çanta, ilgili belgeler doğrultusunda Sinan Deveci'ye iade edildi. Bu olay, toplumda etik değerlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Kahramanmaraş'ta işçilerin bulduğu ve içinde para bulunan çanta, sahibine teslim edildi.
Kahramanmaraş'ta işçilerin bulduğu ve içinde para bulunan çanta, sahibine teslim edildi.