Kadın oyunları festivali Nilüfer Gözbağcı ile başladı

Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Kadın Oyunları Festivali Nilüfer, Balat Ormanı'ndaki Kulübe'de Gözbağcı ile başladı; festival 21 Haziran'a kadar ücretsiz oyunlar sunacak.

Yayın Tarihi: 16.06.2026 11:39
Güncelleme Tarihi: 16.06.2026 11:43

Kadın oyunları festivali Nilüfer Gözbağcı ile başladı

Kadın oyunları festivali Nilüfer Gözbağcı ile başladı

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kadın Oyunları Festivali Nilüfer, Balat Ormanı'ndaki Kulübe'de perdeyi açtı. Festival, ilk olarak Gözbağcı oyununu sahneledi.

Oyun, Deniz Ekinci'nin rol aldığı; Sertaç Sayın'ın yazdığı ve Melih Salgır ile Sertaç Sayın'ın birlikte yönettiği bir prodüksiyon. Ankara'da bir yuvada büyüyen, sihirbazlıkla tanışan ve evlatlık verilen bir kadının yaşam öyküsü üzerine kurulan oyunda zaman zaman interaktif sahneler yer aldı ve performans büyük alkış aldı.

Program ve erişim

Festival, 21 Haziran tarihine kadar sürecek ve izleyiciyle beş oyun aracılığıyla buluşacak. Program şu şekilde:

16 Haziran: Olga Maşa Irina-Yine Üç Kız Kardeş
17 Haziran: Sendrom
18 Haziran: Lie Low
21 Haziran: Şairler Mezarlığı

Tüm gösterimler, Balat Atatürk Ormanı'nda bulunan Ormandaki Kulübe'de ücretsiz olarak sahnelenecek. Davetiyeler bilet.nilufer.bel.tr adresinden temin edilebilir.

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "KADIN OYUNLARI FESTİVALİ NİLÜFER", BALAT...

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "KADIN OYUNLARI FESTİVALİ NİLÜFER", BALAT ORMANDAKİ KULÜBE’DE PERDEYİ AÇTI. "GÖZBAĞCI" OYUNU İLE BAŞLAYAN FESTİVAL, 21 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK.

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "KADIN OYUNLARI FESTİVALİ NİLÜFER", BALAT...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.