
Nesine 3. Lig takımlarından Etimesgut Belediyespor, deneyimli futbolcu Jimmy Durmaz'ı kadrosuna kattığını duyurdu.
Kulübün açıklamasına göre, imza töreni Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Ümit Ozan, yöneticiler ve teknik direktör Cafer Elek'in katılımıyla kulüp tesislerinde gerçekleştirildi.
Kulüp başkanı Ümit Ozan, Jimmy Durmaz'ın transferine yönelik, "Jimmy Durmaz gibi deneyimli bir futbolcuyu takımımıza kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onun tecrübesi ve kalitesi, takımımıza önemli bir katkı sağlayacak. Bu transfer, kulübümüzün hedefleri doğrultusunda atılmış önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı.
Jimmy Durmaz ise, "Etimesgutspor'a transfer olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kulübün projesi ve hedefleri beni çok heyecanlandırdı. Burada başarılı olmak ve takımıma katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.
35 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyeri boyunca İsveç Milli Takımı formasıyla 49 maça çıkmıştır. Türkiye'de önceki sezonlarda Galatasaray, Fatih Karagümrük ve Gençlerbirliği takımlarında görev yapmıştır.
Kariyerinde Malmö, Olympiakos, Toulouse ve AIK takımlarında da oynayan Jimmy Durmaz, bu sezon Gençlerbirliği formasıyla Trendyol 1. Lig'de 2 maçta görev aldı.
Etimesgut Belediyespor, Nesine 3. Lig 2. Grup'ta 17 hafta sonunda 29 puanla 4. sırada yer alıyor.
Nesine 3. Lig takımlarından Etimesgut Belediyespor, Jimmy Durmaz'ı (solda) kadrosuna kattığını duyurdu.