Jandarma mesire alanında güvenlik uyarısı yaptı: 150 kişiye hırsızlık tedbiri anlatıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Saraycık Köyü Türbin Mesire Alanı'nda jandarma, 150 vatandaşa eşyalarını koruma ve hırsızlığa karşı uyarıda bulundu.

Yayın Tarihi: 11.08.2026 09:28
Güncelleme Tarihi: 11.08.2026 09:28

Jandarma mesire alanında güvenlik uyarısı yaptı: 150 kişiye hırsızlık tedbiri anlatıldı

Jandarma mesire alanında önleyici devriye yaptı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Saraycık Köyü Türbin Mesire Alanı'nda önleyici kolluk faaliyetleri gerçekleştirdi. Bölgedeki yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlarla doğrudan iletişim kurularak, olası hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

Uyarının içeriği:

Ekipler, mesire alanında bulunan yaklaşık 150 vatandaşa önemli eşyalarını yanlarından ayırmamaları, çanta ve değerli eşyalarını görünür yerlere bırakmamaları ve araçlarını kilitlemeleri gibi temel güvenlik tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı. Vatandaşlara ayrıca şüpheli durumları jandarmaya bildirme çağrısı iletildi.

Denetim ve bilgilendirme süreci:

Jandarma, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla denetim ve bilgilendirme faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti. Önleyici devriyeler ve halkla doğrudan iletişim yoluyla risklerin azaltılmasının hedeflendiği ifade edildi.

Yetkililer, özellikle yoğun piknik dönemlerinde bireysel önlemlerin artırılmasının önemine dikkat çekerek, toplu alanlarda temkinli davranılmasını istedi. Bu tür uygulamaların, hem vatandaş güvenliğini hem de kamu düzeninin korunmasını amaçladığı vurgulandı.

BİLECİK’TE MESİRE ALANINDA 150 VATANDAŞA HIRSIZLIK UYARISI

BİLECİK’TE MESİRE ALANINDA 150 VATANDAŞA HIRSIZLIK UYARISI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.