İzmir'de Darp Olayı ve Gözaltılar
İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya platformlarında paylaşılan bir darp görüntüsü üzerine harekete geçildiğini açıkladı. Olayla ilgili yapılan incelemede, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Olayın Detayları
Vali Elban, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, Bornova ilçesi Kazım Dirik Mahallesi'nde gerçekleşen darp olayına dikkat çekerek, güvenlik güçlerinin olayı aydınlatmak amacıyla çalışmalara başladığını belirtti.
Olayın ayrıntılarını paylaşan Elban, "Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, şüphelilere G.Ç. (20), E.E. (19) ve F.B. (21) isimleri verilmiştir. Şahıslara, 'kasten yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlamasıyla işlem yapılmıştır." şeklinde konuştu.
Huzur ve Güvenlik Önlemleri
Vali Elban, İzmir'de huzur ve güvenliğin sağlanması için ilgili tüm birimlerin titiz bir şekilde görevlerine devam ettiğini vurguladı. Olayla ilgili süreç, hukuk çerçevesinde titizlikle yürütülecektir.