İzmir Bayraklı'da aile kavgası: 1 ölü, 3 yaralı; 9 gözaltı, 4 tutuklama

İzmir Bayraklı'da 11 Kasım akşamı çıkan aile kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı; 9 şüpheli gözaltına alındı, 4 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 15.11.2025 09:49
Güncelleme Tarihi: 15.11.2025 09:49

İzmir Bayraklı'da aile kavgası: 1 ölü, 3 yaralı; 9 gözaltı, 4 tutuklama

İzmir Bayraklı'da aile kavgası: 1 kişi hayatını kaybetti, 9 gözaltı, 4 tutuklama

Olayın ayrıntıları

Olay, 11 Kasım akşamı saat 20.15 sıralarında Bayraklı ilçesi Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Araç ile iş yerine yaklaşan şüphelilerin silahla ateş açması sonucu iş yeri sahibi H.E., oğlu S.E. ile müşteri olarak bulunan S.D. ve Y.D.'ye isabet etti.

Saldırganlar olay yerinden araçla kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk incelemede H.E.'nin ağır yaralandığı, diğer üç kişinin vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi. Ağır yaralanan H.E. ambulansla İzmir Şehir Hastanesi'ne; diğer yaralılar ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu

Hastaneye kaldırılan H.E., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren yaralılardan S.E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Soruşturma ve gözaltılar

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla olaya karıştığı belirlenen D.D. (72), E.D. (39), M.D. (43), A.D. (41), N.D. (34), B.D. (19), S.D. (17) ve E.E. (25) kısa sürede yakalandı. Yapılan incelemelerde tarafların akraba oldukları ve olayın aile içi bir nedenle gerçekleştiği ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında E.E. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.D., N.D., B.D. ve S.D. mahkemece tutuklandı; D.D., A.D. ve E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlerleyen süreç

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkili birimler delil toplama ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDE 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 2 KİŞİNİN DE YARALANDIĞI AİLE KAVGASINDA, 9 ŞÜPHELİ...

İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDE 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 2 KİŞİNİN DE YARALANDIĞI AİLE KAVGASINDA, 9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINIRKEN 4'Ü TUTUKLANDI.

İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDE 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 2 KİŞİNİN DE YARALANDIĞI AİLE KAVGASINDA, 9 ŞÜPHELİ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.