Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,27 -0,06%
EURO
35,09 -0,06%
ALTIN
2.454,23 0,01%

İstanbul’da eski araçları çalan çete çökertildi! 7 üyesi adliyeye sevk edildi

İstanbul merkezli otomobil hırsızlık çetesinin 7 üyesi, araçların şase numaralarını değiştirip boyayarak satmakla suçlanarak gözaltına alındı. Polis operasyonu sonucu yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Çalınan araçlar sahiplerine teslim edilirken, mağdur araç sahipleri polislere teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 03.02.2024 10:00
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 10:00

İstanbul’da eski araçları çalan çete çökertildi! 7 üyesi adliyeye sevk edildi

İstanbul merkezli iki ilde faaliyet gösteren eski model otomobil hırsızlık çetesinin 7 üyesi, şehirdeki çeşitli ilçelerden ve Bursa'dan çalınan 7 eski model aracı çalarak şase numaralarını değiştirdikten sonra boyayıp satmakla suçlanarak gözaltına alındı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Bağcılar, Bahçelievler, Esenler ve Güngören ilçeleriyle Bursa'dan çalınan eski model 7 otomobil olayını takibe alarak çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit ederek eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yakalanan Ü.E, O.G, M.E, T.E, C.E, K.E. ve B.A'nın, çaldıkları eski otomobillerin şase numaralarını değiştirip boyayarak sattıkları ortaya çıktı. Ü.E'nin 13, O.G'nin 12, M.E'nin 6, T.E'nin 2 ve C.E'nin 2 suç kaydı olduğu belirlendi.

stanbul’da eski araçları çalan çete çökertildi! 7 üyesi adliyeye sevk edildi

ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalınan otomobiller ise polis ekiplerince sahiplerine teslim edildi.

Mağdur olan araç sahiplerinden biri, çalınan aracının bir yıl sonra bulunup kendisine teslim edilmesiyle duyduğu mutluluğu ifade ederek polis memurlarına teşekkür etti. Hırsızlar tarafından çalınan aracını geri alan bir diğer mağdur da polislere özverili çalışmaları için teşekkür ederek, büyük bir şehirde çalınan bir aracı bulmanın kolay olmadığını dile getirdi.