İsrail'in Gazze'ye Hava Saldırıları Devam Ediyor

Gazze'de İsrail'in hava saldırılarında bir kişi hayatını kaybetti, yaralılar var. Saldırılar sürerken cami de hedef alındı.

Yayın Tarihi: 13.10.2024 14:37
Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 14:37

İsrail'in Gazze'ye Hava Saldırıları Devam Ediyor

İsrail'den Gazze'ye Hava Saldırıları

İsrail'in, Gazze sınırındaki operasyonları devam ediyor. Refah şehrinin batısında bulunan El-Mevasi bölgesindeki Er-Rabat Camisi, İsrail savaş uçakları tarafından hedef alındı.

Saldırılarda Can Kaybı ve Yaralılar

Gazze'nin kuzey kesimindeki saldırılarda bir Filistinli hayatını kaybetti. Ayrıca, sağlık yetkilileri, Ez-Zeytun Mahallesi'ne düzenlenen hava saldırısının ardından yaralıların olduğunu bildirdi. Sivillere Yönelik Saldırılar

Gazze'deki Sivil Savunma Birimi, El-Cela Caddesi'nde Abdulal Kavşağı'na düzenlenen saldırının ardından Ebu Haşim ailesine ait bir evde çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.

Devam Eden Kuşatma ve Saldırılar

İsrail ordusunun, Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı başta olmak üzere Beyt Lahiya ve Beyt Hanun bölgelerine yönelik kuşatmalara ve kara saldırılarına 8. gününde de devam ettiği bildiriliyor.

Sabah saatlerinden itibaren, Kuzey Gazze'nin Cibaliya beldesine ve Nusayrat Mülteci Kampı'na yönelik hava saldırıları ve topçu ateşleri sürmekte. Gazze hükümetinin medya ofisi, 6 Ekim'den bu yana uygulanan ablukaların insanlığa karşı ağır bir katliam olduğunu belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı