İskenderun'da hırsızlık yapan 4 şahıs tutuklandı
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Numune ve Yunus Emre mahalleleri ile Belen ilçesinde meydana gelen toplam 6 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmalar sonucunda şüphelileri tespit etti.
Yapılan saha çalışmaları ve teknik takipler neticesinde M.K, H.K, İ.B ve M.Ş.B isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Arama ve ele geçirilen malzemeler
Şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, suçta kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda teknik malzeme ile hırsızlık yoluyla elde edildiği belirlenen çeşitli emtialar ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında spiral makinesi, şarjlı matkap, çeşitli el aletleri (çekiç, tornavida, boru anahtarı, metre, anahtar takımları), projektör, elektrik kabloları, kask, laptop, spor ayakkabı ve kol saati yer aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
HATAY'DA 6 AYRI HIRSIZLIK OLAYINI GERÇEKLEŞTİREN 4 ŞAHIS ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDILAR.