Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İrem Sak Ölümlü Dünya 2 Filmi ile ilgili konuştu

İrem Sak, Yalan Dünya dizisinden sonra Ölümlü Dünya filmi ve Kuş Uçuşu dizisiyle başarısını sürdürüyor. Sak, film ve set hakkında samimi açıklamalarda bulunuyor. Ayrıca, Modern Kadın adlı dijital dizinin senaryosunu yazıyor.

Yayın Tarihi: 19.12.2023 12:20
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 12:20

İrem Sak Ölümlü Dünya 2 Filmi ile ilgili konuştu

İrem Sak'tan Yeni Projeler Hakkında Açıklamalar

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan İrem Sak, son dönemde hem sinema hem de dijital platform ekranlarında boy gösteriyor. Sak, Ölümlü Dünya filmi ve Netflix'in Kuş Uçuşu dizisiyle gündemde olan başarılı projelerin parçası oldu.

Ölümlü Dünya Filminden İtiraflar

Ali Atay'ın yönettiği ve başrolünü paylaştığı Ölümlü Dünya filmi, aksiyon ve komedi türünde bir yapım olarak seyirciyle buluştu. Filmde, kiralık suç çetesinin Türkiye'deki işlerini yürüten bir ailenin maceraları anlatılıyor. Filmdeki tek kadın oyuncu olan İrem Sak, Birsen Altuntaş'a film ve set hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

İrem Sak Ölümlü Dünya 2 Filmi ile ilgili konuştu

Sak, filmde yer almanın kendisi için hem zorlu hem de keyifli bir deneyim olduğunu söyledi. "Ekibin içinde tek kadın olmak, bazen zorlayıcı olsa da çoğunlukla egomu okşadı. Ben de bu işin içinde olmasaydım, olan kadını kıskanırdım. Böyle bir ekibin içinde olmak gerçekten çok gurur verici." dedi. Sak, filmdeki en zorlandığı ismin ise Feyyaz Yiğit olduğunu belirtti. "Feyyaz sahnede bir anda doğaçlama bir espiri yapıyor, çok komik ama gülmemen lazım. Bu çok zor bir durum." diye konuştu. Sak, filmi izleyenlerin hem güleceklerini hem de sinemaya gitme alışkanlığı kazanacaklarını ifade etti.

İrem Sak Ölümlü Dünya 2 Filmi ile ilgili konuştu

Modern Kadın Dizisi Hakkında Bilgiler

İrem Sak, sadece oyunculuk yapmakla kalmayıp, senaryo yazarlığı yönünü de gösterdi. Sak, Modern Kadın adlı dijital dizinin senaryosunu kaleme aldı. Dizinin konusu, genç bir kadın olan Pınar'ın hayatını anlatıyor. Pınar hayatta varoluş savaşı veren bir kadın. Aynı zamanda İrem Sak'ın sektör içinde verdiği savaşları da kaleme aldığı bir iş. Sak, artık espirilerini sosyal medyada paylaşmak yerine dizisi için saklıyor.