DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,25 -0,13%
ALTIN
5.922,24 -0,25%
BITCOIN
3.738.083,09 -1,97%

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile Tahran'da Görüştü

İran ve Katar Dışişleri Bakanları, Tahran'da kapalı kapılar ardında bir görüşme gerçekleştirdi. Basın toplantısı yapılmayacak.

Yayın Tarihi: 20.11.2024 14:52
Güncelleme Tarihi: 20.11.2024 14:52

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ile Tahran'da Görüştü

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, Tahran'ı ziyaret eden Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi. Görüşme, Tahran'daki Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirildi ve basına kapalı olarak yapıldı.

Katar Dışişleri Bakanı Al Sani'nin, Tahran ziyareti sırasında İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile de görüşmesi bekleniyor. Bu ziyaret, Katar'ın Gazze Şeridinde İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerine ev sahipliği yaptığı bir dönemde gerçekleşiyor.

Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı