Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in Başrolünde Olduğu Arak Dizisi Bu Akşam Show TV’de!

Bu akşam Show TV’de başlayacak olan Arak dizisi, hırsızlık yapan Kara’nın hayatını çalanlardan intikam almasını anlatıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolde olduğu dizinin senaryosu ve anlatımı fark yaratıyor.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 16:31
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 16:31

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in Başrolünde Olduğu Arak Dizisi Bu Akşam Show TV’de!

Arak dizisi bu akşam nefes kesiyor

Show TV’nin hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile izleyicileri kendine hayran bırakan, Most Production imzalı, Murat Can Oğuz’un yapımcılığını yaptığı Arak dizisinin başrolünde İlker Kaleli var. Kaleli, ekranda ‘Kara’ adlı karaktere hayat veriyor.

Kaleli, 3 aydır Arak için çalışıyor

Bu akşam seyirci karşısına çıkacak olan dizide, mahallesinin ve kendisinin geçimini hırsızlık yaparak sağlayan, cesur ve tehlikeli bir genci oynayan Kaleli, Arak için 3 ay boyunca hazırlandı. Öykü Karayel ile ilk defa birlikte rol alan başarılı oyuncu, dizinin farklı anlatım tarzını ve sürükleyici olay örgüsünü çok sevdiğini söylüyor.

Arak dizisi hangi gün? Hangi kanalda?

Arak, aksiyon, gerilim ve duygu dolu sahneleri ile dikkat çekiyor. Dizinin konusu, Kara’nın hayatını mahvedenlerden intikam almak için geçmişiyle yüzleşmesi. Dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar yaparken, senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte yazdı. Arak, muhteşem kadrosu ve ilgi çekici hikayesi ile bu akşam (Perşembe günleri) saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.