Iğdır FK ve Şanlıurfaspor Maç Sonrası Teknik Analiz

Iğdır FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Şanlıurfaspor ile oynanan maç sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 08.03.2025 19:41
Güncelleme Tarihi: 08.03.2025 19:41

Iğdır FK ve Şanlıurfaspor Maç Sonrası Teknik Analiz

Iğdır FK-Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında konuk ettikleri Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk Yarı Mücadelesi

Çavuş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Eğer bir yarışın içerisinde olmak istiyorsak bunu çok daha fazla isteyerek yapmamız gerekir. 1. Lig gerçekten özellikle mücadele ve reaksiyon anlamında çok güçlü, sahanın içerisinde bunu göstermeniz gerekiyor" dedi.

Maç Analizi

İlk yarıda 2-0 geriye düştükten sonra 2-2'ye ulaşmanın ekip için önemli olduğunu belirten Çavuş, "Oyuncu grubuma da söyledim, 2-0'dan 2-2'ye dönmek güzel bir duygu. Burada o sahanın içindeki oyunu bırakmama, var olma isteği ve oyunu gerçekten domine ettikleri bir durum ve buradan da 2-2'ye gelmek bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.

Çavuş, özellikle karşılaşmada yaşanan sorunların rakip takımın oyun anlayışından kaynaklandığını belirtti: "Rakibin bulunduğu konumdan saha içerisindeki oyun düşüncesi de hoş bir görüntü değildi. Tamamen oyunu soğutmaya, yavaşlatmaya çok fazla çalışan bir takım vardı karşımızda. Bu bizim ritmimizi yavaşlattı."

Gelecek Hedefler

Daha iyi çalışarak mücadeleye devam edeceklerini belirten Çavuş, "Ben teknik adamlık zamanımda bütün işlere çok realist yaklaşan biriyim. 2-0'dan 2-2'ye gelmek değerli ama oyun içerisinde bunu buraya getirmeden devam etmemiz bizim için çok daha önemli. Biz de bundan sonraki süreçte tekrardan bunu toparlayacağımız bir nokta oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Cephesinden Bakış

Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Kınalı ise karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunarak, "Bu maç için söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Oyuncularımızın saha içerisinde gereken mücadeleyi verdiğini düşünüyorum. Fakat saha içi, saha dışında da büyük sıkıntılar yaşadık" dedi.

Kınalı, sözlerine şöyle devam etti: "Emeğimizin karşılığını almak için her şeyi yaptık ama birileri engelledi. Gerçekten psikolojik olarak çok zor bir durumda kaldık. 7 dakika uzatma ve artı 14'te penaltı verildi. Bu maç için söylenecek bir şey yok, herkesin izlemesi gereken bir maç."

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, evinde konuk ettiği Kızılkaya Tarım...

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, evinde konuk ettiği Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, açıklamada bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, evinde konuk ettiği Kızılkaya Tarım...

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, evinde konuk ettiği Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, açıklamada bulundu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı