Ameliyat sonrası odada beklenmedik coşku
Karaman'da burun ameliyatı geçiren 9 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Abdullah Tayyip Zahma, narkozun etkisinde olduğu sırada Fenerbahçe-Galatasaray derbisini anlatmaya başladı. Küçük taraftarın kendini maç spikeri gibi hissederek yaptığı heyecanlı anlatım, yanında bulunan babası tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kaza ve ameliyat süreci:
Olay, Abdullah Tayyip Zahma'nın yaklaşık 1 metre yükseklikteki balkondan düşmesiyle başladı. Düşme sonucu burnunda kırık oluşan çocuk, hastaneye kaldırıldı ve kırık nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyatın ardından odasına alınan Abdullah, narkozun etkisiyle maç hakkında konuşmaya başladı; bu anlar çevresindekileri gülümsetti.
Abdullah ameliyat sonrası videodan izlediğini belirterek, "Yaklaşık 1 metre yükseklikteki balkondan düştüm ve burnum kırıldı. O anları tam olarak hatırlamıyorum ama kendimi videolardan izledim. Hayalim Fenerbahçe maçına gitmek ve Marco Asensio ile görüşmek" dedi.
Baba kaydetti, taraftar tutkusu öne çıktı:
Üç çocuk babası Yasin Zahma (40), oğlunun ameliyat sonrası yaşadığı ilginç anları anlattı. Zahma, "Oğlum balkondan düştü ve burnu kırıldı. Burnundaki kırıktan dolayı ameliyat oldu. Ameliyathaneden çıkarken 'Asensio' diye bağırıyordu. Diğer hastalar rahatsız olmasın diye kendisini susturmaya çalıştık ama Fenerbahçe aşkı susulacak gibi olmadı" ifadelerini kullandı.
Baba Zahma, kendisinin de fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve oğlunun onlardan görerek taraftar olduğunu belirtti. Oğlunun bilinçaltındaki takım sevgisini dışarı vurduğunu söyleyen Zahma, Abdullah'ın ameliyattan sonra Asensio, Greenwood ve İrfan Can Kahveci gibi isimleri sayıkladığını aktardı.
Yanında bulunan babasının cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yasin Zahma, gelen geçmiş olsun dilekleri ve olumlu yorumlar için teşekkür ettiğini belirtti. Görüntüler, hem hastane ortamında yaşanan insani anları hem de küçük bir çocuğun futbol tutkusunun nasıl içten çıktığını gösterdi.
KARAMAN’DA BURUN AMELİYATI GEÇİREN 9 YAŞINDAKİ FENERBAHÇE TARAFTARI ABDULLAH TAYYİP ZAHMA, NARKOZUN ETKİSİNDEYKEN FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİ ANLATMAYA BAŞLADI.