HSK kararıyla: İstanbul'da üç cumhuriyet başsavcısı değişti
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle İstanbul'daki üç cumhuriyet başsavcılığında görev değişikliği yapıldı. Değişiklik HSK Birinci Dairesi kararıyla gerçekleştirildi.
Atamalar
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Fatih Dönmez, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına Barış Duman ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına Harun Bulut atandı.
Fatih Dönmez, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili iken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına; Barış Duman, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına; Harun Bulut ise Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı görevinden Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.
Ayrılanlar
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş ise Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atandı.