Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal’ın şarkısı sosyal medyayı salladı! Şarkıcı'nın yıldızı Yılmaz Erdoğan ile parladı

‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtımında Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal’ın ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı büyük ilgi gördü. Şarkıcının yıldızı Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Çekimler 10 saat sürdü.

Yayın Tarihi: 05.01.2024 11:35
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 12:00

Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal’ın şarkısı sosyal medyayı salladı! Şarkıcı'nın yıldızı Yılmaz Erdoğan ile parladı

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sosyal medyayı salladı: Şarkının sahibi sincanlı erkal konuştu

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizisinin ikinci tanıtımı, 26 milyon izlenme sayısına ulaştı. Tanıtımda dikkat çeken sahne ise Hazar Ergüçlü'nün pavyonda dans ettiği ve Sincanlı Erkal'ın 'Gemileri Yakarım' şarkısını söylediği andı. Bu sahne ve şarkı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sincanlı Erkal: "Yılmaz Erdoğan sayesinde yıldızım parladı"

Şarkısının gündeme gelmesiyle birlikte birçok kişiden telefon ve mesaj alan Sincanlı Erkal, yaşadığı şaşkınlığı ve mutluluğu şöyle dile getirdi:

"Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor"

"Çekimler 10 Saat Sürdü"

Çekimlerin uzun ve yorucu olduğunu ancak çok eğlendiklerini anlatan Soner, şunları söyledi:

"Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık"

'İnci Taneleri' dizisi hakkında

BKM Yapım'ın imzasını taşıyan 'İnci Taneleri' dizisi, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı bir aile dramı. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi ünlü isimler var. Dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez yapıyor.