Bist 100
10.020,82 1%
DOLAR
32,38 -0,18%
EURO
34,74 -0,04%
ALTIN
2.421,28 -0,21%

Hazal Kaya, Birkan Sokullu ile rol alacağı ''Zamanın Kapıları'' dizisine hayır dedi! İşte Hazal Kaya'nın yeni projesi

Hazal Kaya, yeni sezonda ertelenen Alı-Kara dizisinden sonra, TOD için çekilecek olan polisiye Sorgu Odası dizisinde dedektif rolüne bürünecek.

Yayın Tarihi: 26.02.2024 09:27
Güncelleme Tarihi: 26.02.2024 09:27

Hazal Kaya, Birkan Sokullu ile rol alacağı ''Zamanın Kapıları'' dizisine hayır dedi! İşte Hazal Kaya'nın yeni projesi

Hazal Kaya Sorgu Odası dizisinde bir dedektifi canlandıracak

Hazal Kaya, son zamanlarda pek çok dizi projesinden teklif alan oyunculardan biri… Geçtiğimiz sezon Karga Seven yapımı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol alan başarılı oyuncu, aynı yapım şirketinin “Alı-Kara” dizisinde oynamayı kabul etmişti. Ancak Alperen Duymaz ile başrolü paylaşacağı bu proje yeni sezona ertelendi. Bunun üzerine Hazal Kaya, dijital platformlarda yayınlanacak dizilere yöneldi. İlk olarak beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek olan Med Yapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisinde Birkan Sokullu ile birlikte oynaması gündeme gelmişti. Fakat Hazal Kaya, bu projeden vazgeçerek eski yapım şirketi Karga Seven’in “Sorgu Odası” dizisiyle anlaşmaya vardı.

Sorgu Odası dizisi ne zaman başlayacak?

Sorgu Odası dizisi, TOD için hazırlanan 10 bölümlük bir polisiye dizi. Mart ayının son haftasında çekimlerine başlanması planlanan dizide Hazal Kaya, bir dedektif karakterini canlandıracak. Hazal Kaya’nın yanı sıra dizide kimlerin oynayacağı ise henüz netleşmedi.