Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Kanatlı Caddesi'nde meydana gelen olayda, bina boşluğuna düşen bir kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İki bina arasındaki boşluktan gelen kedi sesini duyan vatandaşlar, kendi imkanlarıyla hayvanı kurtaramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kedinin yaklaşık 10 metre derinlikte mahsur kaldığını tespit etti. Kurtarma çalışmaları için gereken ekipmanı hazırlayan itfaiye personeli, halatla 30 santimetrelik boşluktan aşağı sarkıtıldı.
Yaklaşık 7 saat süren kurtarma ve yakalama çalışmaları sonucunda, itfaiye ekipleri kediyi bulunduğu yerden başarıyla kurtardı. Kurtarılan kedi, tedavi ve bakım için hayvan barınağına teslim edildi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bina boşluğuna düşen kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.