Hatay'ın İskenderun ilçesi Çay Mahallesi'nde bulunan bir berber dükkanına gerçekleştirilen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Motosikletle olay yerine gelen bir kişi, iş yerinin önünde bulunan İlhan T. (36) ve Enes Ö. (16) isimli vatandaşa tabancayla ateş açtı.
Saldırının ardından şüpheli, berber dükkanına yakın bir noktaya bıraktığı motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. Olay yerinde yapılan ihbar üzerine, polis ve sağlık ekipleri bölgeye hızlıca sevk edildi.
Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İskenderun Emniyet Müdürlüğü, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde berber dükkanına ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde berber dükkanına ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.