Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hande Erçel eleştirilere ve Hakan Sabancı ile evlilik iddialarına yanıt verdi!

Oyunculuğu ve sık sık özel hayatıyla ilgili gündeme gelen Hande Erçel, olumsuz eleştirilerden yorulduğunu, sürekli hedef gösterilmesinin nedenini bilmediğini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 11.01.2024 14:08
Güncelleme Tarihi: 11.01.2024 14:08

Hande Erçel eleştirilere ve Hakan Sabancı ile evlilik iddialarına yanıt verdi!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'den samimi açıklamalar

Hande Erçel, son zamanlarda Hakan Sabancı ile olan ilişkisi ve birlikte çıktıkları tatillerle sıkça gündeme gelmekte. Fakat Erçel, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve artık "beni bir salın" diyor.

Erçel, oyunculuk kariyeri boyunca aldığı eleştirilerle de dikkat çekiyor. Daha önce kilosu nedeniyle eleştirilere maruz kalan güzel oyuncu, sonrasında ise zayıflığı ile gündeme geldi. Şimdi ise özel hayatı ve oyunculuk becerileri hakkında sert eleştirilere maruz kalıyor.

"Aramızda Kalmasın" programının muhabirine verdiği röportajda Erçel, üzerinde sürekli bir hedef gösterilme durumu olduğunu belirtti. "Hem oyunculuk hakkında hem özel hayatım konusunda sürekli bir hedef gösteriliyorum. Bunun sebebini bilmiyorum ve artık bundan çok yoruldum" dedi. Erçel, kendisine yönelik yoğun eleştiriler karşısında "Ben kendi halinde yaşayan bir insanım, biraz salın beni" diyerek tepkisini dile getirdi.

Hakan Sabancı ile evlilik iddialarına da şöyle yanıt verdi; "Çok güzel bir ilişki yaşıyoruz. Böyle şeyler kısmet, evlilik kararı alsak neden saklayalım?"