Hakkari Merzan Mahallesi'nde mahsur kalan minibüs belediye ekiplerince kurtarıldı
Hakkari'nin Merzan Mahallesinde yoğun kar yağışı ve tipinin etkisiyle yolda ilerleyemeyen bir yolcu minibüsü, sürücünün belediyeden yardım talebinde bulunması üzerine kurtarıldı.
Müdahale süreci
İhbarın ardından bölgeye sevk edilen belediye karla mücadele ekipleri önce yolu temizledi. Ardından bölgeye getirilen iş makinesi yardımıyla minibüs bulunduğu yerden çıkarıldı ve güvenli bir alanla yanaştırıldı.
Durum ve uyarılar
Olayda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve minibüsteki yolcular güvenli bir şekilde yollarına devam etti. Belediye ekipleri, kar ve buzlanma nedeniyle sürücülerin tedbirli olması konusunda uyarılarda bulundu.
Bu müdahale, kent içi ulaşımda karla mücadele hizmetlerinin etkinliğini gösteriyor; benzer durumlarda hızlı koordinasyon ve teknik ekipman kullanımının önemi öne çıkıyor.
HAKKARİ’NİN MERZAN MAHALLESİ YOLUNDA, DOĞU KOLEJİ YAKINLARINDA KAR VE TİPİ NEDENİYLE MAHSUR KALAN GÖKKUŞAĞI KREŞİ ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS, BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI. YOĞUN KAR YAĞIŞI VE TİPİ NEDENİYLE YOLDA İ