gürbulak gümrük kapısında tır yoğunluğu
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yer alan Gürbulak Gümrük Kapısında bugün tır yoğunluğu yaşandı. Gümrük işlemleri için bekleyen çok sayıda tır, yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oldu.
Kapıda bekleyen araçların oluşturduğu kuyruk, sınır geçişlerini kullanan yük trafiğini etkiledi ve bölge trafiğinde yavaşlamalara yol açtı.
oluşan kuyruk nasıl kaydedildi:
Bölgede yaşanan bekleyiş sürücüler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde yol boyunca sıralanmış tırlar ve bekleyen sürücüler dikkat çekti.
sınır hattında bekleyişin etkileri:
Görüntülenen kuyruk, Türkiye-İran sınırındaki bu önemli geçiş noktasında işlem yoğunluğunun sürdüğünü gösterdi. Yetkililerden yapılan resmi bir açıklama haberde yer almamaktadır.
AĞRI’NIN DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE BULUNAN GÜRBULAK GÜMRÜK KAPISI’NDA TIR YOĞUNLUĞU NEDENİYLE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU. BÖLGEDE OLUŞAN TIR YOĞUNLUĞU SÜRÜCÜLER TARAFINDAN CEP TELEFONU KAMERALARIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.