Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Gupse Özay, Barış Arduç ile sette aşka nasıl düştüğünü ilk kez anlattı

Gupse Özay, Talk Show programında eşi Barış Arduç ile komedi setinde nasıl aşık olduklarını ve sosyal medyada dolaşan sahte doğum fotoğrafını anlattı. Özay, mizahın aşkta çok önemli olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 18.01.2024 12:20
Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 12:20

Gupse Özay, Barış Arduç ile sette aşka nasıl düştüğünü ilk kez anlattı

Gupse Özay, Barış Arduç ile Aşkını Anlattı

"Lohusa" filmiyle kendi hamilelik ve doğum deneyimini beyaz perdeye taşıyan Gupse Özay, Berfu Yenenler'in sunduğu Talk Show programına katılarak eşi Barış Arduç ile nasıl tanıştıklarını ve aşkın nasıl geliştiğini anlattı.

Gupse Özay, Barış Arduç ile komedi setinde aşık oldu

Gupse Özay, Barış Arduç ile birlikte rol aldıkları komedi filminde çok eğlendiklerini ve mizah anlayışlarının çok uyumlu olduğunu söyledi. Özay, şunları ifade etti:

"Komedi filmi çektiğimiz için setimiz de çok neşeliydi. Tabii ki Barış çok karizmatik bir erkek ama bizi birbirimize bağlayan asıl şey çok gülmekti. Mizah çok önemli bir şey. Sen çok komiksin, o da çok komik. Ama ikiniz de farklı bir komedi tarzınız var. Hiç gülmezsiniz, birbirinizi anlamazsınız. O çok kötü bir durum. Bizim mizah zevkimiz ve kahkahamız çok uyumluydu. Bu yüzden aramızda çok güzel bir aşk çıktı."

Gupse Özay, doğum fotoğrafının sahte olduğunu söyledi

Gupse Özay'ın doğum anına ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ancak Özay, bu fotoğrafın gerçeği yansıtmadığını belirtti. Özay, şöyle dedi:

"O fotoğraf sahte. Çok gülüyorum ya. Beni bir diziden kesip yapıştırmışlar. Barış'ı da Instagram hesabından almışlar. Çocuk da bambaşka bir çocuk. Hem de çok şirin. Ben de doğuma giderken tam makyajlıymışım. Halbuki ben makyaj yapmayı bile bilmiyorum. Ne kadar uğraşmışlar."