Gözüne bağ çubuğu saplanan köpek tedaviyle iyileşti

Sarıgöl'de gözüne bağ çubuğu saplanan sokak köpeği, vatandaş ihbarı ve belediye ekiplerinin müdahalesiyle tedavi edilip iyileşti.

Yayın Tarihi: 08.07.2026 10:04
Güncelleme Tarihi: 08.07.2026 10:04

Gözüne bağ çubuğu saplanan köpek tedaviyle iyileşti

Gözüne bağ çubuğu saplanan köpek tedaviyle iyileşti

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gözüne bağ çubuğu saplanan bir sokak köpeği, duyarlı vatandaşların ihbarı ve Sarıgöl Belediyesi ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde tedavi edilerek sağlığına kavuştu.

Müdahale ve tedavi süreci

Geçtiğimiz günlerde Ayan Mahallesi'nde gözüne bağ çubuğu saplanmış halde bulunan hayvan için vatandaşlar Sarıgöl Belediyesi'ne haber verdi. İhbar üzerine belediye zabıta ekipleri kısa sürede bölgeye ulaşarak yaralı köpeği güvenli şekilde Sarıgöl Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürdü.

Barınakta belediye veteriner hekimi tarafından yapılan bakım ve tedavi sonrasında köpeğin sağlık durumunda düzelme görüldü. Yetkililer, hayvanın kontrol ve gözetim altında rehabilite edildiğini bildirdi.

Başkanın açıklaması ve teşekkür

Tahsin Akdeniz, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Can dostumuz şu anda hayvan barınağımızda kontrol ve gözetim altında rehabilite edilmektedir. Sağlık durumu iyi olup her geçen gün daha da iyileşmektedir. Diğer can dostlarımızla birlikte güvenli bir ortamda yaşamını sürdüren sevimli dostumuzun tamamen sağlığına kavuşması için süreci yakından takip ediyoruz."

Akdeniz, yaralı hayvanın kurtarılmasına katkı sağlayan vatandaşlara da teşekkür ederek, "Bu süreçte duyarlılık göstererek bizlere haber veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler ilçemizde yaşayan her canlının yaşam hakkını korumak ve ihtiyaç duyduğu anda yanında olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE GÖZÜNE BAĞ ÇUBUĞU SAPLANAN YARALI SOKAK KÖPEĞİ, DUYARLI VATANDAŞLARIN...

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE GÖZÜNE BAĞ ÇUBUĞU SAPLANAN YARALI SOKAK KÖPEĞİ, DUYARLI VATANDAŞLARIN İHBARI VE SARIGÖL BELEDİYESİ EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ SAYESİNDE TEDAVİ ALTINA ALINARAK SAĞLIĞINA KAVUŞTU.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE GÖZÜNE BAĞ ÇUBUĞU SAPLANAN YARALI SOKAK KÖPEĞİ, DUYARLI VATANDAŞLARIN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!