Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,35 -0,16%
EURO
34,89 -0,03%
ALTIN
2.378,07 -0,15%

Gökhan Alkan ve Sevda Erginci'nin yeni dizisi Kül Masalı'ndan ilk kare!

Özge, zengin ve köklü bir ailenin varisi Arat’la evlenir. Ancak bu, onun için bir aşk masalından çok, entrikalarla dolu bir dünyanın başlangıcı olur. Arat’ın geçmişi, Özge’nin kız kardeşi ve Arat’ın ölen eski eşi, Özge’nin hayatını altüst eder.

Yayın Tarihi: 19.01.2024 17:07
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 17:08

Gökhan Alkan ve Sevda Erginci'nin yeni dizisi Kül Masalı'ndan ilk kare!

Kül Masalı dizisinden ilk kare

TRT1’in yeni dizisi Kül Masalı, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu setten ilk fotoğrafı paylaştılar. Dizinin yapımcısı Cemil Cengiz, çekimlere başladıklarını duyurdu. Setten gelen ilk karede, Gökhan Alkan’ın dizideki karakteri için imajını değiştirdiği görüldü. Alkan, yeni saç stili ve sakalıyla dikkat çekti.

Gökhan Alkan ve Sevda Erginci'nin yeni dizisi Kül Masalı'ndan ilk kare!

Kül Masalı’nın senaryosu ve hikayesi

Dizinin senaryosunu Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel yazarken, hikayesini Nehir Atamay oluşturdu. Dizinin yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu üstlendi. Her bölümü sürprizlerle dolu olan dizinin konusu ise şöyle:

Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden birinin varisi olan Arat Giraylı (Gökhan Alkan), fakir ve alçakgönüllü bir aşçı olan Özge (Sevda Erginci) ile tanışır ve aşık olur. Özge, Arat’la evlenerek Giraylı ailesinin konağına gelin gider. Ancak bu, onun için bir aşk masalından çok, entrikalarla dolu bir dünyanın kapısını aralar. Arat’ın geçmişte yaşadığı travmalar, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) para hırsı ve Arat’ın gizemli bir şekilde ölen eski eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) gölgesi, Özge’nin hayatını zorlaştırır.