Germencik'te Yağış Sonrası Belediye Ekipleri Sahada: Su Birikintilerine Müdahale Sürüyor

Germencik’te yoğun yağış sonrası belediye ekipleri su birikintilerini temizliyor; Başkan Burak Zencirci çalışmaların kesintisiz sürdüğünü açıkladı.

Yayın Tarihi: 06.12.2025 14:09
Güncelleme Tarihi: 06.12.2025 14:10

Germencik'te Yağış Sonrası Belediye Ekipleri Sahada: Su Birikintilerine Müdahale Sürüyor

Germencik'te yağış sonrası belediye ekipleri sahada

Germencik ilçesinde etkili olan yoğun yağışın ardından belediye ekipleri kısa sürede sahaya inerek su birikintileri ve olası olumsuzluklarla mücadele etti. Çalışmaların önceliği, ilçede yaşamın normal akışının korunması ve vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi olarak belirlendi.

Belediye çalışmaları ve hedefler

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, ekiplerin yağış sonrası oluşan birikintilerin temizlenmesi için aralıksız görev yaptığını belirtti. Yapılan müdahalelerin amacı, kısa vadede su tahliyesini sağlamak; orta ve uzun vadede ise benzer olumsuzlukların tekrarlanmasını önlemeye yönelik tedbirlerin uygulanmasına zemin hazırlamaktır.

Saha çalışması ve vatandaş güvenliği

Belediye ekipleri, sokaklardaki birikintilerin temizlenmesi ve olası riskli bölgelere müdahale edilmesiyle ilçede güvenliğin korunmasına odaklandı. Başkan Zencirci'nin açıklamasında, çalışmaların kesintisiz devam edeceği ve vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

Bu kapsamda ekiplerin saha koordinasyonu, öncelikli bölgelerin tespiti ve hızlı müdahale süreçleri ile günlük yaşamın aksamasının en aza indirilmesi hedefleniyor.

GERMENCİK’TE ETKİLİ OLAN YOĞUN YAĞIŞLARIN ARDINDAN BELEDİYE EKİPLERİ SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI...

GERMENCİK’TE ETKİLİ OLAN YOĞUN YAĞIŞLARIN ARDINDAN BELEDİYE EKİPLERİ SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI SAHAYA İNERKEN, BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ, VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇALIŞMALARIN ARALIKSIZ SÜRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI.

GERMENCİK’TE ETKİLİ OLAN YOĞUN YAĞIŞLARIN ARDINDAN BELEDİYE EKİPLERİ SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.