GastroAntep Kültür Yolu Festivali sürüyor: 'Güvenli Gıda: Topraktan Tabağa' teması öne çıktı
GastroAntep'te 'Güvenli Gıda: Topraktan Tabağa' temalı panel, söyleşi ve atölyelerle Gaziantep ürünleri, sürdürülebilirlik ve gastronominin geleceği ele alındı.
GastroAntep Kültür Yolu Festivali sürüyorKültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Kültür Yolu Festivali Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali'nde (GastroAntep) bu yıl 'Güvenli Gıda: Topraktan Tabağa' teması çerçevesinde söyleşi, panel ve workshoplar gerçekleştirildi.Etkinliklerin odağı: Güvenli gıda ve sürdürülebilirlikFestival…