Galatasaray, Kocaelispor maçı hazırlıklarına Kemerburgaz'da başladı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla başladı.
Antrenmanın içeriği ve teknik vurgu
Idman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas çalışması ile sürdü. Antrenman boyunca ekip, top hakimiyeti üzerine kurulu bir program uyguladı ve seans çift kale maç ile tamamlandı.
Bu çalışma düzeni, takımın kısa alandaki pas trafiğini hızlandırma, topu koruma ve baskı altındayken hızlı çözüm üretme yeteneklerini ön plana çıkarıyor. Küçük alan uygulamaları, oyuncuların takım içi koordinasyonunu ve maç temposuna uygun reflekslerini geliştirmeye yönelik tasarlandı.
Teknik direktör ve sonraki adımlar
Antrenmanı Teknik Direktör Okan Buruk yönetti. Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı idmanla tamamlayacak ve Kocaelispor mücadelesine odaklanacak.
GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 12. HAFTASINDA KOCAELİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.