Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Gaddar Dizisindeki Müdür Kimdir? Onur Saylak Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı

Fox TV'nin yeni dizisi Gaddar, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu bir aksiyon dizisi. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri merak ediliyor. Peki, Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yayın Tarihi: 16.01.2024 16:44
Güncelleme Tarihi: 20.01.2024 16:49

Gaddar Dizisindeki Müdür Kimdir? Onur Saylak Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı

Gaddar Dizisi Müdür'ü Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Müdür Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi? Müdür’ün Hayatı

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de merak konusu. Dizinin kötü karakterlerinden biri olan Müdür, Dağhan’ın düşmanı ve Gaddar'ın ilk kötü karakteridir.. Müdür, Dağhan’ın hayatını mahvetmek için elinden geleni yapacaktır. Peki, Müdür’ü canlandıran Onur Saylak kimdir? İşte Onur Saylak’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

gaddar

Onur Saylak Kimdir?

Onur Saylak, 12 Mayıs 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. Babası emekli bir asker, annesi ise ev hanımıdır. İlkokulu Ankara’da, ortaokulu ise İzmir’de okumuştur. Liseyi Ankara’da bitirdikten sonra, ODTÜ Fizik Bölümü’nü kazanmıştır. Ancak üniversite eğitimini yarıda bırakarak, oyunculuk yapmaya karar vermiştir. 1998 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’na girmiş, 2001 yılında ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Onur Saylak’ın Oyunculuk Kariyeri

Onur Saylak, oyunculuk kariyerine 2001 yılında “Bizim Evin Halleri” dizisiyle başlamıştır. Ardından “Kurşun Yarası”, “Hatırla Sevgili”, “Asi”, “Ezel”, “Hatırla Gönül”, “Vatanım Sensin”, “Şahsiyet” gibi birçok başarılı dizi ve filmde rol almıştır. Saylak, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve yazarlık da yapmaktadır. 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimini “Daha” filmiyle yaşamıştır. Film, 74. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışmıştır. Saylak, aynı zamanda "Daha"nın senaryosunu da yazmıştır. Saylak, 2019 yılında ise “Bir Aşk İki Hayat” filminin yönetmenliğini yapmıştır. 2023 yılında Gain'de yayınlanan 'Şahsiyet'in de yönetemenliğini üstlenmiştir.

Gaddar dizisi ne zaman başlayacak?

Gaddar dizisi, 19  Ocak Cuma günü FOX TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Onur Saylak kaç yaşında?

Onur Saylak, 12 Mayıs 1977 doğumlu olup, 46 yaşındadır.

Onur Saylak hangi dizilerde oynadı?

Onur Saylak, Bizim Evin Halleri, Kurşun Yarası, Hatırla Sevgili, Asi, Ezel, Hatırla Gönül, Vatanım Sensin, Şahsiyet gibi dizilerde oynadı.

Onur Saylak hangi filmleri yönetti?

Onur Saylak, Daha ve Bir Aşk İki Hayat filmlerini yönetti.

Onur Saylak’ın eşi kimdir?

Onur Saylak’ın eski eşi, oyuncu Tuba Büyüküstün’dür. Çift, 2019 yılında boşanmıştır.