Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Gaddar Dizisi Zeynep Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Instagram Adresi ne?

Fox TV’nin yeni dizisi Gaddar’da Zeynep karakterini canlandıran Müge Bayramoğlu, izleyicilerin merakını çekiyor. Peki Gaddar dizisindeki Zeynep rolünü oynuyan Müge Bayramoğlu’nun hayatı, kariyeri ve rol aldığı diğer projeler neler?

Yayın Tarihi: 17.01.2024 12:40
Güncelleme Tarihi: 17.01.2024 12:40

Gaddar Dizisi Zeynep Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında Instagram Adresi ne?

Gaddar Dizisi Zeynep'i Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Zeynep Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi? Zeynep'in Hayatı

Fox TV’nin yeni dizisi Gaddar, Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu bir aksiyon dizisi. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler yer alıyor. Dizinin konusu, askerlikten dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatının altüst olması ve gaddara dönüşümü. Dizide Dağhan’ın kardeşi Rüzgar’ın sevgilisi olan Zeynep karakterini ise Müge Bayramoğlu canlandırıyor. Peki, Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır?

gaddar

Müge Bayramoğlu’nun Hayatı ve Kariyeri

Müge Bayramoğlu, 6 Nisan 1992 tarihinde Bursa’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında Star TV’de yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisiyle başladı. Daha sonra 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinde Selin karakterini canlandırdı. 2015 yılında ise Show TV’de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi. 2016 yılında Star TV’de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Burcu karakterini oynadı. 2017 yılında ise Fox TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Eylül karakterini canlandırdı. 2018 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde Elif karakterine hayat verdi. 2019 yılında ise Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini oynadı. 2020 yılında ise Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2024 yılında ise Fox TV’de yayınlanan Gaddar dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaya başladı.

gaddar

Müge Bayramoğlu, oyunculuk kariyerinin yanı sıra reklam filmlerinde de rol aldı. Ayrıca 2016 yılında Türkiye’nin Oscar adayı olan Kalandar Soğuğu filminde de küçük bir rolü vardı. Müge Bayramoğlu, 1.70 boyunda, 55 kilo ve boğa burcudur.

Müge Bayramoğlu kaç yaşında: Müge Bayramoğlu, 14 Nisan 1992 doğumlu olup, 32 yaşındadır.

Müge Bayramoğlu nereli: Müge Bayramoğlu, İstanbul doğumludur.

Müge Bayramoğlu sevgilisi: Müge Bayramoğlu’nun sevgilisi olduğu bilinen bir isim yoktur. Oyuncu, özel hayatıyla ilgili pek fazla açıklama yapmamaktadır.

Müge Bayramoğlu boyu ve kilosu: Müge Bayramoğlu, 1.70 boyunda ve 55 kilodur.

Müge Bayramoğlu Instagram: Müge Bayramoğlu’nun Instagram hesabı @mugeby’dır. Oyuncu, Instagram’da an itibariyle yaklaşık 52 bin takipçiye sahiptir.