Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Gaddar Dizisi Rüzgar Kimdir? Fatih Berk Şahin Kim, Sevgisi Var mı? Yaşı Şaşkına Çevirdi

Fatih Berk Şahin, Gaddar dizisinde Levent’in kardeşi Rüzgar rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Gaddar'ın Rüzgar'ı Fatih Berk Şahin kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Yayın Tarihi: 18.01.2024 13:46
Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 13:46

Gaddar Dizisi Rüzgar Kimdir? Fatih Berk Şahin Kim, Sevgisi Var mı? Yaşı Şaşkına Çevirdi

Gaddar Dizisi Dağhan'ın Kardeşi Rüzgar'ı Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Rüzgar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli,?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Fatih Berk Şahin dahil oldu. Şahin, dizide Dağhan'ınn kardeşi Rüzgar karakterini canlandırıyor.

Rüzgar, Dağhan’ın küçük kardeşidir. Üniversite öğrencisidir. Dağhan’ı çok özler. Ancak Dağhan’ın dönüşünden önce Ferit’in adamları tarafından kaçırılır. Ferit’in elinde rehin tutulur.

gaddar

GADDAR DİZİSİNİN RÜZGAR’I FATİH BERK ŞAHİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Fatih Berk Şahin, 2004 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 19 yaşında olan Şahin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. İcon Talent Menajerlik ofisi ile çalışan Şahin, oyunculuk hayatına Sarmaşık Zamanı dizisiyle başladı. Bu dizide Ali karakterini oynayan Şahin, izleyicilerin dikkatini çekti.

FATİH BERK ŞAHİN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Fatih Berk Şahin, şu ana kadar iki dizide rol aldı. İlk olarak 2022 yılında Sarmaşık Zamanı dizisinde Ali rolünü oynadı. Bu dizide, ailesiyle sorunlar yaşayan ve kendini müziğe veren bir genç olan Ali’yi canlandırdı.  Daha sonra ise ATV kısa bir süre yayınlanan Hakim dizisinde yardımcı başrol olarak rol aldı. Şimdilerde ise 2024 yılında Gaddar dizisine katıldı. Bu dizide, Levent’in kardeşi olan ve mahalledeki karanlık işlere bulaşan Rüzgar rolünü oynuyor.

gaddar

FATİH BERK ŞAHİN GADDAR DİZİSİNDE RÜZGAR ROLÜNDE

Fatih Berk Şahin, Gaddar dizisinde Rüzgar rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Rüzgar, Dağhan'ın kardeşi olan ve ona çok bağlı olan bir karakterdir. Ancak, Rüzgar, mahalledeki mekanlara ele geçirmeye çalışan Enver’in etkisi altına girer ve karanlık bir dünyaya sürüklenir. Rüzgar, bu süreçte hem ailesiyle hem de sevdiği kız Zeynep ile sorunlar yaşar.

Fatih Berk Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Berk Şahin, 2004 yılında İstanbul’da doğan 19 yaşında bir oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan Şahin, Sarmaşık Zamanı ve Gaddar dizilerinde rol almıştır.

Fatih Berk Şahin hangi dizilerde oynadı, hangi karakterleri canlandırdı? Fatih Berk Şahin, şu ana kadar iki dizide rol aldı. Sarmaşık Zamanı dizisinde Ali, Gaddar dizisinde ise Rüzgar karakterlerini canlandırdı.

Fatih Berk Şahin Gaddar dizisinde Rüzgar rolünde nasıl bir karakterdir? Fatih Berk Şahin Gaddar dizisinde Rüzgar, Dağhan’ın küçük kardeşidir. Üniversite öğrencisidir. Dağhan’ı çok özler. Ancak Dağhan’ın dönüşünden önce Ferit’in adamları tarafından kaçırılır. Ferit’in elinde rehin tutulur.