Bist 100
10.168,82 0%
DOLAR
32,22 0,16%
EURO
35,13 0,07%
ALTIN
2.459,91 0,18%

Gaddar Dizisi Dağhan'ın Devresi Serhat Kimdir? Musab Ekici Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Musab Ekici, Gaddar dizisinde Dağhan’ın arkadaşı Serhat rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Gaddar'ın Serhat'ı Musab Ekici kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Yayın Tarihi: 19.01.2024 18:15
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 22:03

Gaddar Dizisi Dağhan'ın Devresi Serhat Kimdir? Musab Ekici Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Gaddar Dizisi Serhat'ı Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Serhat Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizide Serhat karakterini canlandıran Musab Ekici, performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Musab Ekici kimdir? Musab Ekici’nin hayatı, kariyeri, oynadığı diziler ve filmler haberimizde.

gaddar

Musab Ekici kimdir?

Elazığlı başarılı oyuncu Musab Ekici, Türk tiyatro, sinema ve dizi sahnelerinde kendine sağlam bir yer edinmiştir. 5 Mart 1992'de dünyaya gelen Ekici, 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro-Oyunculuk bölümüne kabul edilerek tiyatro eğitimine başlamış ve aynı dönemde tiyatro sahnelerinde performans sergilemeye başlamıştır. Özellikle "Barselo" adlı oyundaki etkileyici performansıyla birçok ödül kazanmıştır.

2014 yılında televizyon ve sinema dünyasına adım atan Musab Ekici, ilk sinema deneyimini "Babamın Kanatları" filmiyle yaşamış ve bu performansıyla Altın Koza En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. Ardından, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri ile Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülleri'ne layık görülmüştür.

Musab Ekici'nin tiyatro kariyerindeki oyunlar arasında "Yola Çıktığım Gün Sakin Serin Bir Sabahtı", "Can Ateşinde Kanatlar", "Soytarılar" gibi yapımlar bulunmaktadır.

gaddar

Filmografisine baktığımızda ise "Adını Sen Koy", "İsimsizler", "Kıbrıs: Zafere Doğru" gibi televizyon dizileri ve "Yav He He", "Kuru Otlar Üstüne" gibi sinema filmleri dikkat çekmektedir.

Son olarak, Ekici'nin yeni projesi olan "Gaddar" adlı televizyon dizisi izleyicilerle buluşacak. Kendisi, "Gaddar" dizisinde hangi karakteri canlandıracak ve nasıl bir performans sergileyecek merak konusu.

Musab Ekici'nin kariyerine dair gelecek projeler ve oyunculuğundaki başarılar izleyiciler tarafından heyecanla beklenmektedir.