Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

“FOX’un Yeni Dizileri Kopuk ve Gaddar'ın yayın tarihleri belli oldu!

FOX’un yeni dizileri Gaddar ve Kopuk, Şubat ayında başlıyor. Gaddar, bir intikam hikayesi; Kopuk ise üç arkadaşın maceralarını anlatıyor. İzleyiciler, gerilim, aksiyon ve komedi dolu bu dizileri kaçırmak istemeyecek.

Yayın Tarihi: 06.01.2024 10:04
Güncelleme Tarihi: 06.01.2024 10:04

“FOX’un Yeni Dizileri Kopuk ve Gaddar'ın yayın tarihleri belli oldu!

FOX’un yeni dizileri Gaddar ve Kopuk ne zaman başlıyor?

Yeni adıyla yakında izleyicilerle buluşacak olan FOX’un iki yeni dikkat çekici dizisi Gaddar ve Kopuk’un ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. FOX, bu yıl yaptığı başarılı yapımlarla rakiplerini geride bıraktı. Şubat ayında yeni ve çarpıcı bir isimle yayın hayatına devam edecek olan kanalın, Medyapım imzası taşıyan “Kopuk” ve Ay Yapım’ın hazırladığı “Gaddar” dizileri heyecanla bekleniyor. Gaddar “Cuma”, Kopuk “Cumartesi” günleri ekrana gelecek.

Kopuk 27 Ocak’ta başlıyor

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya’nın başrollerini paylaştığı “Kopuk”, 27 Ocak Cumartesi günü izleyiciyle buluşacak. Dizide, hayatları bir anda altüst olan üç arkadaşın maceraları anlatılıyor. Komedi ve dramın harmanlandığı dizide, üç arkadaşın hayatta kalma mücadelesi ve birlikte yaşadıkları eğlenceli anlar izleyenleri kahkahaya boğacak.

“FOX’un Yeni Dizileri Kopuk ve Gaddar'ın yayın tarihleri belli oldu!

Gaddar 2 ya da 9 Şubat’ta başlıyor

Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerini üstlendiği “Gaddar”, hem sömestr hem de Ulusoy’un 18 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak olan Kübra dizisiyle çakışmaması için 2 ya da 9 Şubat’ta seyirci karşısına çıkacak. Dizide, bir suikast sonucu hayatı değişen bir adamın intikam hikayesi anlatılıyor. Gerilim ve aksiyonun eksik olmadığı dizide, Ulusoy’un performansı da merak uyandırıyor.