Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Final yapan Aile dizisinden Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha'ya transfer!

Aile dizisi final yaptıktan sonra oyuncuları yeni projelerine dağıldı. Umutcan Ütebay, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu Deha dizisine katıldı.

Yayın Tarihi: 31.01.2024 16:51
Güncelleme Tarihi: 31.01.2024 16:51

Final yapan Aile dizisinden Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha'ya transfer!

Aile’nin Finali Sonrası Aras Bulut’la Deha’ya Sürpriz Transfer

Dün akşam ekran macerasını sonlandıran Aile dizisinin yıldızları yeni projelerine hızlı bir şekilde geçiyor.

Aile’nin Veda Yemeği İptal Edildi

“Aile” dizisi 30. Bölümüyle izleyicilerine veda etti. Dizinin final bölümü için bir veda yemeği düzenlenmesi planlanıyordu ancak oyuncuların çoğunun katılamayacağı anlaşılınca bu fikirden vazgeçildi. Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri barındıran dizinin final bölümü total’de 3.11, AB’de 4.13, ABC1’de 4.55 reyting alarak zirveye yerleşti. Dizide Eko karakterini canlandıran Umutcan Ütebay’ın yeni projesi de netleşti.

Final yapan Aile dizisinden Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha'ya transfer!

Umutcan Ütebay Deha Dizisine Dahil Oldu

İki sezon boyunca Aile dizisinde gösterdiği performansla beğeni toplayan başarılı oyuncu Umutcan Ütebay, Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna gçre, Ay Yapım’ın ShowTV’de yayınlanacak olan yeni dizisi "Deha"ya transfer oldu. Ütebay, dizide Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı Devran’ın abilerinden biri olan Yaman rolünü üstlenecek. Devran’ın diğer abisi Ferman için ise henüz bir isim açıklanmadı. Şubat ayının ortasında çekimlerine başlanması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Çukur’un yazar ekibinden Damla Serim yazıyor.