Fatih'teki Cinayet ve İntihar Olayında Yeni Gelişmeler
Fatih ilçesindeki surlardan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in bilgisayarında, cinayet ve intihar ile ilgili delillerin incelenmesine devam edilmekte. Çelik'in intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli bireylerin durumuyla alakalı soruşturmalar sürüyor.
Delil İncelemeleri ve Bilgisayar İfadesi
Polis ekipleri, Semih Çelik'in bilgisayarını inceledi ve Uzuner’i öldürmekten bahsettiği bir video tespit etti. Ancak, bilgisayardaki diğer tüm verilerin silinmiş olması dikkat çekti. Söz konusu video dışında, cinayetle bağlantılı başka bir delil mevcut değil.
İncelemeler Devam Ediyor
Polis, Çelik'in telefonunu açmayı başaramazken, Ayşenur Halil'in telefonundaki verileri de incelemeye aldı. Ayrıca, Çelik'in HTS kayıtları da sorgulanmakta fakat henüz cinayetlerle ilgili bir bağlantı tespit edilmedi.
Sosyal Medya İddiaları
Sosyal medyada yayınlanan, ölen kişilerin Florya’da ayin ve ritüel katılımına dair iddialar ise polis tarafından araştırıldı, ancak herhangi bir kanıta rastlanmadı.
Tüm bu gelişmeler ışığında, olayla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları sürmekte ve yeni bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.