Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Fatih dizisi’nde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak Serkan Çayoğlu dizi hazırlıkları ile ilgili neler söyledi?

Serkan Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet rolü için at ve kılıç eğitimi alıyor. Ünlü oyuncu, profesyonel bir ekip ve önemli tarihçilerle çalıştığını söylüyor. Atlar ile bağ kurduğunu anlatıyor.

Yayın Tarihi: 05.01.2024 11:06
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 12:05

Fatih dizisi’nde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak Serkan Çayoğlu dizi hazırlıkları ile ilgili neler söyledi?

Serkan Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet rolüne hazırlanıyor

Serkan Çayoğlu, TRT 1'in yeni dizisi Fatih'te Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak. Ünlü oyuncu, dizinin çekimleri için yoğun bir eğitim programı uyguluyor.

"Büyük Bir Sorumluluk"

Serkan Çayoğlu, Fatih Sultan Mehmet rolünün kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi. "Çok profesyonel bir ekibimiz var ve çok önemli tarihçilerle çalışıyoruz. Hep birlikte oturup konuşup en iyisini çıkartmaya çalışıyoruz" dedi.

"Atlar İle Çalışıyoruz"

Dizide at ve kılıç kullanacağını belirten Serkan Çayoğlu, eğitimlerin yoğun geçtiğini anlattı. "Günde 5-8 saat arasında değişen bir eğitim programımız var. Atlar ile çalışıyoruz ve biraz da onların moduna göre saatler de değişiklikler olabiliyor" diye konuştu.

Atlar ile çalışmayı sevdiğini dile getiren Serkan Çayoğlu, "Atlar duygusal varlıklar. Herkesin kendi atı var ve kendi atı ile yavaş yavaş bağ kuruyor. Biraz havuç biraz elma ile aramızı iyi tutmaya çalışıyoruz" dedi.