Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın dostluğu bitti mi? Küslüğün sebebi ne?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın dostluğu bozuldu mu? İkilinin küslüğünün sebebi ne? Ortak arkadaşları barıştırmak için ne yapıyor? Bu soruların cevabını öğrenmek için yazımızı okuyun.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 16:13
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 16:13

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın dostluğu bitti mi? Küslüğün sebebi ne?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan arasında neler oluyor?

Uzun yıllara dayanan ve herkesin takdir ettiği bir dostlukları olan Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın arasına soğuk rüzgarlar esiyor. İkilinin küs olduğu yönündeki haberler magazin gündemini salladı. Peki Ezgi Mola ve Enis Arıkan neden küstü, aralarındaki sorun ne?

Enis Arıkan doğuma gitmedi mi?

Ezgi Mola, geçen ay işletmeci Mustafa Aksakallı’dan Can isimli bir oğlu oldu. Mutlu evliliği ve başarılı iş hayatıyla dikkat çeken Ezgi Mola’nın, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile arası bozuk olduğu iddia edildi. Takvim gazetesinin köşe yazarı Ufuk Özcan, bu iddiayı köşesine taşıdı.

Özcan, Enis Arıkan’ın, Ezgi Mola’nın doğumuna gitmediğini, hatta “Dayı oldum” diye bir mesaj bile atmadığını yazdı. Özcan, tanıdığımız Enis Arıkan’ın, “Yeğenim doğdu” diye sevinç çığlıkları atması, “Altınımı aldım geldim” diye story paylaşması gerektiğini belirtti.

Küslüğün sebebi ne?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın küslüğünün sebebi ise merak ediliyor. Bazı iddialara göre, Enis Arıkan’ın doğuma gitmemesi ve sonrasında da Ezgi Mola’yı ziyarete etmemesi ikilinin arasını açtı. Bazı iddialara göre ise, Enis Arıkan’ın Ezgi Mola’nın evliliğine sitem etmesi sorun yarattı. Ortak arkadaşlarının ise, ikiliyi barıştırmak için uğraştığı söyleniyor.