Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,25 -0,08%
EURO
35,1 -0,02%
ALTIN
2.452,23 -0,07%

Ev hanımları ödemesini kaçırmasın! Karşılıksız 100 Bin TL yatıyor

PTT Aktif Bank ile yeni işbirliğini duyurdu! Türkiye genelinde başlatılan kampanya kapsamında ev hanımlarına 100 bin liraya kadar kredi verileceği bildirildi. İşte tüm annelere can suyu olacak ev hanımlarına özel kredinin detayları…

Yayın Tarihi: 02.05.2024 13:39
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 13:39

Ev hanımları ödemesini kaçırmasın! Karşılıksız 100 Bin TL yatıyor

PTT ev hanımları için Aktif Bank ile işbirliğini duyurdu! Finansal anlamda esneklik arayan ev hanımlarının nakde ulaşımı kısıtlı olduğundan bankalar yeni bir kampanya başlattı. PTT ile işbirliği yapan Aktif Bank, bu kapsamda ev hanımlarına nakit imkanı sunacağı yeni bir kredi duyurdu. 

Enflasyonun arttığı ve özellikle gıda ürünlerinde fiyatların hızla yükseldiği bugünlerde evin masraflarını karşılamak da zorlandı. Bu noktada maddi geliri olmayan ev hanımlarının ihtiyaçları da artarken PTT, Aktif Bank ile işbirliğini duyurdu. Duyurulan işbirliği kapsamında Aktif Bank’ın PTT üzerinden ev hanımlarına kredi vereceği öğrenildi. Peki hangi şartlarda ve limit ne kadar? İşte PTT ile Aktif Bank üzerinden ev hanımlarına verilecek olan kredinin detayları… 

ev hanımı kredi

Aktif Bank’tan ev hanımlarına kredi! 

Türkiye genelinde bir hareketlilik başlatan PTT, Aktif Bank işbirliği ile kredi kullandıracağını duyurdu. Bu kapsamda ev hanımlarına yönelik 100 bin liraya kadar kredi sunacağını duyuran Aktif Bank, SMS ve internet üzerinden başvuru yapılabileceğini ifade etti. Ayrıca finansal esneklik isteyen ev hanımlarının krediye başvuru yapabileceğini vurguladı. 

PTT ile ortak düzenlenen kredi kampanyasında kişisel ve ailevi ihtiyaçlar için finansal çözüm sunulmuş olacak. Ayrıca başvuru için şubeye bile gitmeye gerek kalmayacak. 

Ev hanımı kredisine başvuru nasıl yapılır? 

İnternet veya SMS üzerinden başvuru yapılabilecek olan kredi taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi olarak kullandırılabilecek. Dileyenler PTT şubeleri üzerinden de krediye başvuru yapabilecekler. 

Kredinin limiti 100 bin liraya kadar olurken, 12 ay vade seçeneği sunulacağı da kaydedildi. Yıllık yüzde 6.89 faiz oranı sunulacağı kaydedilen kredide aylık taksit tutarları ise yaklaşık 13 bin 934 TL olacak. Kredi kullanım ücreti ise 575 TL olarak kredi kullandırılırken kesilecek.