ETİ’de Kurumsal İletişim ve Tüketici İlişkileri Kıdemli Direktörü: Dilge Berktaş
ETİ, kurumsal iletişim kadrosunu güçlendirdi. Dilge Berktaş, 1 Haziran 2026 itibarıyla ETİ Kurumsal İletişim ve Tüketici İlişkileri Kıdemli Direktörü olarak göreve başladı.
Yaklaşık 30 yıllık deneyime sahip olan Berktaş; The Coca-Cola Company Türkiye, Samsung ve Getir gibi şirketlerde üstlendiği rollerle stratejik iletişim, itibar ve kriz yönetimi ile medya ilişkileri alanlarında uzmanlık geliştirdi. Son olarak Getir'de Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yaptı.
Yeni görevinde Berktaş, ETİ’nin kurumsal itibar yönetimine liderlik edecek ve medya ilişkileri, lider iletişimi, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve tüketici ilişkileri alanlarından sorumlu olacak.
Atamanın Kurumsal İletişime Yansımaları
Bu atama, ETİ’nin iletişim fonksiyonunu daha stratejik bir zemine taşımayı hedeflediğinin işareti olarak yorumlanabilir. Berktaş’ın kriz yönetimi ve medya ilişkileri deneyimi, şirketin itibar yönetimi ve tüketici güveni konularında odağı güçlendirebilir.
Özellikle lider iletişimi ve sürdürülebilirlik alanlarındaki sorumluluklar, ETİ’nin paydaşlarla daha bütünlüklü ve proaktif iletişim kurma çabalarını destekleyecektir.
Şirketten yapılan duyuruda atama tarihi ve sorumluluk alanları açıkça belirtildi.
ETİ, KURUMSAL İLETİŞİM ALANINDA DENEYİMLİ BİR İSMİ KADROSUNA KATTIĞINI DUYURDU. DİLGE BERKTAŞ, 1 HAZİRAN 2026 İTİBARIYLA ETİ KURUMSAL İLETİŞİM VE TÜKETİCİ İLİŞKİLERİ KIDEMLİ DİREKTÖRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADI.